Waterwerk met de clumber in Voorne Putten

Zondag 28 Juli 2019 is er een clinic waterwerken met de clumber.

Wilt u ook een keer meedoen , deze dag is speciaal ingericht voor onze Clumber Spaniel Club om kennis te maken met het waterwerk.

Er is een maximum van 15 honden op deze dag, de inschrijving gaat op volgorde van aanmelding.

Er is een eigen bijdrage van 5 euro per hond, dit is voor de vereniging waar we te gast zijn, u kunt dit ter plekke betalen.

Aanmelden via bakkerserge@outlook.com, graag naam persoon en naam hond die meedoet doorgeven.

Route naar Abbenbroek Recreatieschap Voorne Putten. Vanaf Rotterdam neemt u op de A15 komende uit de Botlektunnel de afslag Spijkenisse, stoplichten linksaf de Hartelbrug over. Onderaan de brug bij de stoplichten rechtsaf. Dan bij het 3e stoplicht linksaf richting Abbenbroek (op de hoek van dit kruispunt zit eetcafe De Beren) Onder het viaduct door rijden tot de rotonde, op de rotonde 2e afslag nemen en na 200 meter linksaf de parkeerplaats Buishoek op rijden, Vanaf de richting Zeeland neemt u op de N57 ter hoogte van Brielle de afslag naar rechts richting Spijkenisse, vanaf hier neemt gaat u ook bij het derde stoplicht rechtsaf richting Abbenbroek. Onder het viaduct door rijden tot de rotonde, op de rotonde 2e afslag nemen en na 200 meter linksaf de parkeerplaats Buishoek op rijden, Voor de navigatie rijders: rondweg, Abbenbroek